Руският патриарх Кирил оправда нахлуването на Русия в Украйна по време литургия.

...
Руският патриарх Кирил оправда нахлуването на Русия в Украйна по време литургия.
Коментари Харесай

Руският патриарх Кирил защити военните действия с адски безумен довод

Руският патриарх Кирил  оправда нахлуването на Русия в Украйна по време литургия. По думите му украинският източен район Донбас 8 години се е борил против натрапването на западноевропейски полезности и тъкмо затова е бил подлаган на " заличаване ". Затова в този момент Русия е подхванала ограничения да отбрани хората там.

Донбас е регион в Украйна, част от който беше високомерен от проруски сепаратисти още през 2014 година Оттогава украинските управляващи нямат достъп до тази територия. На 21 февруари Русия призна завзетите земи за самостоятелни, а президентът Путин разгласи, че Украйна от 8 години прави " геноцид " против локалното население, което би трябвало да бъде освободено от " нацисткия режим " в Киев. На 24 февруари 2022 Русия атакува по едно и също време над 20 града в Източна и Западна Украйна.

" От осем години се вършат опити за заличаване на Донбас. А в Донбас има отменяне, фундаментално отменяне на по този начин наречените полезности, които се оферират през днешния ден от тези, които претендират за международна власт. Днес има подобен тест за преданост на това държавно управление, един тип пропуск към оня „ благополучен ” свят, света на непотребното ползване, света на забележимата „ независимост ”. Знаете ли какъв е този тест? Тестът е доста елементарен и в това време ужасяващ - това са гей парадите. Изискванията към мнозина да проведат гей церемониал са тест за преданост към този доста всесилен свят; и знаем, че в случай че хората или страните отхвърлят тези претенции, тогава те не влизат в този свят, те стават непознати за него ", сподели съветският патриарх в 

Според Кирил хората (в Донбас ) се съпротивляват на тези претенции и тази опозиция се потиска със мощ. Той твърди, че на тях със мощ им бил налаган грях, наказан от Божия закон.

" Около тази тематика през днешния ден има същинска война. Кой през днешния ден нападна Украйна, където потискането и унищожаването на хората в Донбас продължава осем години. Осем години страдалчество и целият свят мълчи - какво значи това? Но ние знаем, че нашите братя и сестри в действителност страдат; също така те могат да страдат поради лоялността си към Църквата. И по този начин през днешния ден, на Сирни Заговезни, от една страна, като ваш овчар, приканвам всички да простят грехове и обидите, в това число там, където е доста мъчно да се направи това, където хората водят война между тях. Но прошката без правдивост е капитулация и уязвимост ", съобщи съветският патриарх.

Православните руснаци " не могат да не бъдат " дружно с братята си от Донбас , каза още той.

Кирил прикани всички да се молят за мир и добави:

" Ние встъпихме в битка, която има не физическо, а метафизическо значение ".

Руският патриарх е прочут с разточителния си метод на живот, с омразата си към хомосексуалните и с околните си връзки с Путин.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР